Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

SOMMARSOL OCH VILD STIL

För andra gången under 2012 så arrangerade Yallah en dag i hamnen för alla med ett gemensamt intresse för att måla graff. Här är alla välkomna att vara med oavsett ålder, ”skills” eller vilken status man har i graffitikulturens hierarki.

Vi vill tacka alla som var med och bidrog till att det blev en så lyckad dag! Vägg, sprayfärg, hiphopmusik från bilstereon, sommarvärme, grillad korv med bröd, fulcola från random lågprisbutik…

Blir nog inte bättre än så här!

Även om målet med dessa sammankomster är att kunna leverera en snygg vägg tillsammans, så är syftet mer omfattande än så. Det har alltid funnits en vinning med dessa dagar då vi bygger gemenskap. Det är inte bara att man träffas, lär känna och får ett ansikte till signaturen, men också att vi för något vidare till nästa generation. Det är här inget konstigt att se en mer erkänd writer med 100-tals målningar i sin fotosamling, stå sida vid sida med en tio år yngre målare som kanske lägger en av sina första målningar.


One Response to “SOMMARSOL OCH VILD STIL”

  1. Smak skriver:

    Fet dag med många feta stilar

Lämna en kommentar