Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

KORVFEST MED HÖSTTEMA

Den 1:a September blev den tredje i ordningen av fyra sammankomster under 2012. När vi planerade och rullade ut vår inbjudan till en dag med hösttema i Norrköpings Hamn, så var det endast med en veckas varsel. När vi dagarna innan såg regn och gråa moln på väderprognosen, så måste vi erkänna att vi blev något skeptiska till att några writers faktiskt skulle dyka upp.

När vi kommer ner till väggen så möts vi av en handfull writers och vi kommer snabbt överens om vilken vägg som är lämpligast att måla på. Under timmen som följer växer antalet graffmålare på väggen och det slutar med att vi är 16 writers med samma mission: KORVFEST!

Engångsgrillarna levererade, bra uppslutning, regnet uteblev och lagom till att det var dags att plocka ihop och fotografera väggen, så kom eftermiddagssolen fram.

Tack alla som bidrog till att göra dagen så bra. Tack till grillansvarige och stort tack till fotograf Heidi Malm för alla bilderna!

TERAL │ 3LB │ NME │ ATEK │ LIES │ REOS │ AWONE │ SOVIER │ LOSE │ COMIX │ DARSH │ VOTE │ AUTO │ ÅDER │ TANGO │ HALO

Lämna en kommentar