Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

ROUND ABOUT GRAFFITI 2012

Kulturnatten 2012
Kulturnatten är årets största samlade kulturhändelse i Norrköping. Hundratals arrangörer, föreningar och eldsjälar hjälper till att göra årets kulturnatt, den 27e i ordningen, till något utöver det vanliga. Yallah Norrköping medverkar för 4:e året i rad. Föregående år har sett lite olika ut, på olika platser och med olika förutsättningar.

Round About Graffiti

Det har länge funnits en tanke om ett eget årligen återkommande graffevent i Norrköping. Från och med 2012 hoppas vi i Yallah Norrköping att vi kan göra en tradition av detta! Namnet Round About Graffiti är taget ur den formation av väggar som är ställdes upp i en cirkel på Tyska Torget i Norrköping. Med tre veckors varsel så bestämde vi oss för att bjuda in graffitiwriters från hela Sverige. Nya och gamla förmågor. Vi ville undvika att fylla vår line-up med writers som alltid eller ofta målar på Sveriges större graffevents. Vi vill ge andra writers möjligheten och utrymmet att visa upp sig. Alla som var där vet att det började regna, sen så regnade det ännu mer och sen så regnade det lite till! BIG UP till alla writers som hjälpte oss att göra dagen så bra!

Stort tack till:
Lambertsson
FMEvents
DARSH, Tony Geronimo Young, Heidi Malm, Alexandra Hedlund och Staffan Berggren för att ni hjälpt till och dokumenterat!

Lämna en kommentar