Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Yallah.se is live!

Live n kicking!

Har man surfat in på vår webbadress yallah.se under de senaste 3 åren, så har man möts av ett meddelande om att ”NY HEMSIDA KOMMER INOM KORT”. Vi har flera gånger fått frågan när den nya hemsidan ska läggas upp. Vi svarade med ”Inom kort”, som blev ”snart”, som blev ”senare någon gång”. Det har lämnat utrymme för spekulationer om vad det ska vara på hemsidan. Ja det är inte bara andra som har undrat utan även vi…

Huvudsyftet med yallah.se är att belysa writers och exponera deras verk. Writers från Norrköping och andra som väljer att gästa vår stad. Vi kommer att göra vårt bästa för att dokumentera och publicera det som händer på Norrköpings graffscen.

Sidan är uppbyggd och fungerar som vilken blogg som helst. Dock med en väsentlig skillnad: Vi kommer att skippa den långa berättande löpande texten, allt ordbajs. Vi har även skippat alla ”photoshop effekter”, förenklat och låtit sidan gå i neutrala färger av vitt, svart och grått. Detta för att framhäva och lägga fokus på vad vi tycker är viktigt… Graff’en såklart!

Vi kommer att försöka hålla oss till det som är färskt och aktuellt. Vi kommer inte att varken leverera dagliga inlägg och uppdateringar eller spamma sönder webbforum och mailboxar. Det man kan kolla av i skrivandets stund är fotogalleriet av Hamnen, Norrköpings egna Hall Of Fame. Vilket vi regelbundet kommer att hålla uppdaterat. Vi svarar gärna på frågor, tar emot tips och åsikter om hemsidan och vad ni tycker den bör innehålla.

Yallah Yallah

4 Responses to “Yallah.se is live!”

 1. rasmus skriver:

  såå Naaaajs :D

 2. Dan skriver:

  Riktigt shysst!

 3. Tubiaz skriver:

  i like it..

 4. stefania skriver:

  söt blogg, hihi!

Lämna en kommentar