Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Secret Wars – STHLM

Secret Wars Stockholm – Salong Betong VS Monorex

Under onsdagen bjöd Salong Betong upp till fest på Kolingsborg. Höjdpunkten under kvällen var den konstnärsbattle som ägde rum mellan tatueringsstudion Salong Betong och världsledande Team Monorex (UK). Tävlingsformen heter Secret Wars, som går ut på att två lag battlar under 90 min om vem som är bäst. De bestämmer själva motiv, med svart ink på vit duk.

Vår chompis Expo var på plats:

Väl inne på Kolingsborg möttes jag av skön reggaemusik och en salig blandning av folk. Oväntat men roligt att så många olika kommit för att se battle’t. Snart dras gardinerna undan som visar upp en stor vit vägg. Lagen presenteras och reglerna förklaras för publiken. Till vänster står Salong Betong och till höger Team Monorex. Salong Betongs vägg präglas av tatueringsmotiv. Den illustrerar en kyrkogård i siluett och rosor runt en gravsten. I texten står det ”In loving memory of Monorex” samt ”Rest in Peace 28 04 10″. Monorex till höger målar detaljrikt upp en tatueringsstudio. I centrum en figur som blir tatuerad , som i handen håller en nallebjörn. Dags att kora vinnaren, vilket görs i tre moment. Publikens röst görs genom att de får skrika så högt de kan på den de tycker är bäst medan man mäter med en decibelmätare. Salong betong vinner publikens röst. Härnäst kommer en etablerad serietecknare upp på scen och lägger sin röst på Team Monorex. Sista rösten görs från en random person ur publiken, vilken lägger sin röst på Salong Betong som går vinnande ur Secret Wars battle’t. Liveakter med Kartellen och Näääk & Nimo gör kvällen komplett.

One Response to “Secret Wars – STHLM”

  1. BFE ONE skriver:

    NICE

Lämna en kommentar