Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Intervju med praktikanten

Under de två kommande veckorna har Yallah fått förstärkning av ett extra huvud. Ett extra huvud i form av en praktikant. Vi har sjukt stora förväntningar på vår kära praktikant och har gett honom som första uppgift att publicera detta inlägg. Inlägget innehåller våra frågor och hans egna svar, med syfte att Yallah ska få grilla honom samt att ni ska få lära känna honom lite bättre.

Vad heter du eller vad vill du bli kallad?
Erik, eller Rane. Kvittar för mig!

Berätta om dig själv. Vem är du?
Tjenare Erik heter jag, är väll en ganska lugn som person. Tycker om att måla graffiti, spelar också rätt så mycket CS. Min dröm är väll att bli riktigt duktig DJ. Gillar att skapa min egna musik (Hardstyle!). Började med graffiti för ungefär 2 år sedan. Vill bli bättre inom graffitin!

Hur kommer det sig att du vill göra din praktik just på Yallah?
Jo för att jag är intresserad utav just graffiti, sen tycker jag att Yallah är ett schysst ställe.

Eftersom Yallah ”is-all-about-graff” så utgår vi från att vår praktikant också målar eller åtminstone tycker det är schyst med graff.
Har du någon favoritfärg?

Njae, har direkt ingen favoritfärg faktiskt! Chrome, kanske är det om jag måste säga en utav mina favoritfärger.

Finns det någon writer du tycker är speciellt grym och varför?
Ikaros bland annat är en utav mina favoriter, tycker att han gör riktigt tunga grejer! Absolut en av dom bästa målarna som jag vet.

Chrome eller färg?
Chrome

Kvantitet eller kvalitet?
Kvalitet

Norrköping eller Linköping?
Linköping givetvis!

Vi önskar vår praktikant varmt välkommen och hoppas att han ska trivas!

2 Responses to “Intervju med praktikanten”

  1. Tubiaz skriver:

    Like This shit, Hoppas du trivs bra där erik..

    Haha Norrköping / Linköping : Linköping givetvis, Haha.. <3

  2. Conny skriver:

    Undrar om våra kära praktikant kommer att svara likadant efter praktiken?!

Lämna en kommentar