Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Sommarstängt, Extraöppet & Semestertips 2017


Då är sommaren här! För de flesta innebär sommaren semester, sommarlov och ledighet. För många writers innebär det lite mer tid till att måla av sig. Då många kombinerar semesterresan med att måla, så kommer även i år ett klassiskt tips på var man hittar upplåtna väggar runt om i världen som man kan måla på.

Mitt i vår semesterperiod kommer vi ha öppet för er som har behov av att inhandla färg eller har andra ärenden på Yallah.

Extra öppettider under sommaren!
Måndag 10 + Tisdag 11 Juli
Kl 18:00 – 22:00

Yallah har sommarstängt
24 Juni – 13 Augusti

Yallah öppnar åter igen
Lördag 19 Augusti

Innan och efter sommaruppehållet är det våra vanliga öppettider som gäller!
Mån – Fre STÄNGT
Lör kl. 10.00 – 17.00*
Sön kl. 10.00 – 17.00*

* Vid tillfällen kan Yallah komma att ha stängt då vi bedriver verksamhet på annan plats

Graffiti på semesterresan

Man packar inför resan. Åker iväg med familj och bekanta. Plötsligt har man en del dötid över och det börjar kli i fingrarna. Vi på yallah vill tipsa om Legal-Walls.net. Denna sida listar legala väggar, upplåtna för graffiti runt om i världen. Sidan använder sig av Google Maps som i sin tur kan återge vilken adress och GPS-kordinater väggarna ligger på.
Det är användare och besökare av sidan som har stått för information och platsbeskrivning av alla väggar. Yallah tar därför avstånd ifrån hur tillförlitlig informationen är och om väggarna fortfarande är upplåtna i skrivandets stund!

När man i Sverige eller i utlandet ska måla på upplåtna väggar eller i Hall of fame’s så råder Yallah till följande:

  • Även fast man har hört att väggen är upplåten så är det smart att,  fråga runt på plats och få det bekräftat att det stämmer.
  • För att undvika konflikt. Tänk på vad och vem ni målar över! En del writers tar det mycket personligt när de blir övermålade.
  • Var uppmärksamma på vad för slags plats och område väggarna är lokaliserade. Många gånger ligger väggarna undanskymda, där ingen kan se och vad som helst kan hända!
  • Som i alla Fames, så är det viktigt att man städar upp efter sig och slänger skräp och tomma burkar på rätt ställe.GLAD SOMMAR!

Lämna en kommentar