Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Projektvägg 4:e Juli

Med jämna mellanrum arrangerar och bjuder Yallah in till gemensamma produktioner i Norrköpings Hall Of Fame. Där är alla välkomna att vara med, planera och genomföra graffitimålningar oavsett ålder, ”skills” eller vilken status man har i graffitikulturens hierarki. Våren som varit har innehållit mindre gemensamma produktioner än vanligt då tid har lagts på annat, samt att behovet inte riktigt har funnits bland Norrköpings sovande graffitiscen. Initiativet till denna målning kommer från Nicko och Rasse som tog på sig ansvaret att bjuda in till planering, ta fram ett tema för 6 personer, samt införskaffa material och verktyg. Vi bugar, bockar och är imponerade av deras engagemang! Här är deras egna ord…

Söndagen den 4:e juli var det dags för en gemensam målning i hamnen med  Ehno, Gise, Sperm, Awone, Tine och Ashes. Temat för målningen var Moln/Bubblor. När vi väl kommit igång med rollandet gick det inte så bra eftersom färgen täckte dåligt och rollerhandtagen strulade. Vi valde att måla på insidan av hamnenväggarna eftersom vi trodde att vi skulle få slippa solen senare på dagen. Det var inget smart val, solen gassade hela dagen och vi brände oss rejält. När bakgrunden var klar så flöt allt på och vi tror att alla blev nöjda. Ett stort tack till alla medverkande  för en lyckad dag!

//Nicko och Rasse

Lämna en kommentar