Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Projektvägg Westbay

Även om vi i Norrköping har Sveriges största och bästa lagliga graffitivägg måste man ibland vidga sina vyer och testa sina skills på andra väggar och orter. Därför var höstens projektvägg belagd till Västerviks lagliga vägg.

Tidigt på lördag morgon samlades Yallah-gänget för höstens projektvägg, uppställningen för dagen bestod av:

AWONE | EHNO | EXPO | GISE | LIES | NME | SPERM | TINE | VOUGE

Med sömndruckna ögon packades bilen full av färg och writers och bilen rullade med siktet mot Västervik. Grabbarna sov och Conny körde genom landet där Västervik mötte oss med strålande sol och höstens vackraste dag var ett faktum, allt var upplagt för ett riktigt pang dag!

Väggen var rejäl och rymde hela gänget inklusive characters. Temat för dagen var Lucky Luke, där valda strippar gav en 50 meter lång serie längs väggen. Hela gänget gav allt och hjälptes gemensamt med bakgrund och characters. Resultatet blev rykande hett efter mycket slit och många timmar.

Stort tack och bra jobbat alla som var med!

Vid pennan NME

5 Responses to “Projektvägg Westbay”

 1. Dan skriver:

  Shiiiit, Riktigt jävla tungt!

 2. linus skriver:

  riktigt fett ! :)

 3. Conny skriver:

  Seriestrip’en är från ett Franskt Lucky Luke album. Då vi bestämde oss för att behålla den Franska texten i pratbubblorna, utan att veta vad det betyder… Så skulle det vara skoj om någon kunde översätta den!

  //conny

 4. Sarah skriver:

  Franska – Svenska. Google Translate

  merci ma tu es gentille – Tack min söta ni är

  Lin mirage ce nétait. Qu´un mirage, haha. Quel Idiot. – Lin hägring var det inte. En hägring, haha. Vilken idiot.

  Mais, Mais qu sont passés les autiles. – Men, men vad som hände med autiles.

  Moi, je suis la en tout eas. – Jag är i mycket EAS.

  Mops – Moppar

 5. Conny skriver:

  Tack Sarah

  Vänligt av dig att du tog dig tid

  //conny

Lämna en kommentar