Rss Feed
Facebook button

YALLAH NORRKÖPING

Tågkyrkogården

Har man haft vägarna förbi väggarna i Norrköpings hamn senaste tiden, så kan man inte undgått att ha sett de tre uppställda tågvagnarna. Många är frågorna som strömmat in till oss via Norrköpings Kommun, telefon, mail och hemsida. Då dessa vagnar verkar vara omåttligt populära så kände vi oss tvungna att belysa dessa frågetecken…

Tåget är av modell X6 och är en utgången modell. Tåget har under en längre tid stått på ett stickspår i Ingelstaområdet. För att nu stå vid väggarna i hamnen, i väntan på att vad vi gissar: demontering för att ta till vara på metallen som det finns ett värde i. Med andra ord, ett riktigt-traditionellt-hederligt ”TRASHTRAIN”!

Då det spekulerats en del kring varför tåget står parkerat vid väggarna, så kan vi nu räta ut alla frågetecken. Detta är inte ett arrangemang av Yallah. Att vagnarna står där dom står har inget med den upplåtna graffitiväggen att göra. Det är inom lagens ramar och helt OK att måla dessa vagnar med graffiti!
På frågan hur länge de kommer att få stå kvar har vi fått svaret:

”De står garanterat ett par veckor till. De ska kapas ner, men det är inget som sker i en handvändning. De är riktigt snygga nu. Jag fotar dem emellanåt.”

Såå… NU kan äntligen alla som hoppats, längtat och drömt om att en dag få spraya loss på tågvagnar. NU har ni chansen! Utan att bryta mot några lagar!

Torka av burkar från fingeravtryck, på med magneterna, på med pinkys, packa väskan, spring in på området, dra ner rånarluvan…

Faktorer som förhöjer upplevelsen:

 • Drum N Bas i hörlurarna
 • Strunta i att skissa innan
 • Dubbelfattning
 • Efterlys din panel på Whoa!

BÄÄM!

Yallah rekommenderar dock att ALLTID plocka upp burkar och annat som man har med sig och se till att det slängs på rätt plats!

12 Responses to “Tågkyrkogården”

 1. Danne skriver:

  Haha måste måla det tåget efter dom faktorer du skrivit ned :)
  Speciellt efterlysa på Whoa!

 2. LARSA skriver:

  fett me nice assåå brooor, men skippa knarket

 3. Jürgen Boldt skriver:

  über Geschmak kann man nicht streiten
  men i övrigt se gärna på min hemsida i knappen ”I egen sak” .
  mvh
  Jürgen

 4. Alex skriver:

  Nån som vill måla där på söndag. Skriv här då :)

 5. Helena A skriver:

  Fint!!!

 6. runar skriver:

  kan man få vägbeskrivning till stället , bor ej i norrköping

 7. Conny skriver:

  Adress:
  Saltängsgatan 63, 602 38 Norrköping

  Vägbeskrivning:
  Google Maps

  Enklaste sättet att ta sig från Resecentrum till Hamnen är följa Drottninggatan tills du möter Motala Ström. Ta då till vänster och följ Motala ström tills du kommer fram till väggarna.

  //conny

 8. ance skriver:

  Var vill ni att tomburkarna dumpas?

 9. Conny skriver:

  Norrköpings Kommun har tidigare ställt ut oljefat och även en container. Dock så kan man väl säga att det missbrukades. Oljefaten stals och i containern hamnade kylskåp, bildelar etc. vilket gjorde det till en merkostnad att tömma.

  Vi hänvisar till Norrköpings Returpunkter:
  Länk till Returpunkterna i NKPG

  Känns det bekvämare så kan man slänga av dom hos oss på Yallah, så styr vi upp att de hamnar på rätt ställe.

  //c

 10. Linus skriver:

  Står vagnarna kvar i kolhamnen fortfarande? Funderar på att åka ner nu i helgen och känner att det skulle vara tråkigt om man kommer dit och upptäcker att dom inte står kvar (bor i Sthlm).

 11. Conny skriver:

  Linus

  Tågvagnarna är numera tyvärr nermonterade i delar och står inte kvar.

  //c

 12. Mink skriver:

  Well fuck a fucking duck! Jävla osis att dom tar ner första lagliga tåget i hela Sverige precis innan man ska förbi där. Jävla skit alltså!

Lämna en kommentar